10 October 2017

MYLARA Skincare Giveaway by KasihkuAmani


Hai, happy lunch hour uols.. Dah nak lunch ni. Perut saya dah nyanyi lagu dangdut ni. Tak sabar nak kuar makan ni. Aduh...
.
Sementara nak tunggu pukul 1, nak join giveaway daripada sis bloger Kasihku Amani. Done follow her.
.
Banyak-banyak giveaway, yang ni hadiah dia menarik tau. set skincare. Wow... wanita dan skincare memang tak dapat dipisahkan. Gitewww.. So di samping nak support giveaway bloger ni, saya jugak tertarik dengan hadiah yang bakal diterima oleh mereka yang bertuah. Hopefully tuah saya ada untuk giveaway kali ni.
.
 

Syarat pun tak banyak sangat. Tarikh tamat join pada 15hb October 2017. Ada 5 hari lagi giveaway ni tamat.
.
Eh ! kalau nak try nasib jugak, klik je gambar kat ataih tu k! terus masuk blog owner yang buat giveaway.
.
So sebelum berangan saya jadi pemenang bertuah, jom kita study sikit pasal Mylara Skincare ni!
.
Mengenai MYLARA SKINCARE
  • MYLARA skincare adalah hasil dari gabungan tenaga professional dalam merumus formulasi set penjagaan wajah untuk kekal sihat dan terawat. 
  • Dirumus dari ekstrak tumbuhan dan buah, MYLARA sesuai digunakan buat semua jenis kulit wajah, seawal usia 14 tahun hingga 60 tahun. 
  • MYLARA mengerti bahawa kulit wajah adalah aset yang memerlukan perawatan khusus dan selamat. Bukan sekadar produk penjagaan wajah, MYLARA adalah jawapan kenapa anda sudah tidak perlu berlindung di balik wajah kusam dan bermasalah!

MYLARA skincare dihasilkan dari kilang yang bertaraf GMP. Bahan-bahan serta formulasi yang dihasilkan telah diuji secara klinikal dari aspek keberkesanan dan keselamatan berlandaskan syarat-syarat pengilang GMP. Tiada ujikaji pada haiwan dijalankan.

Berkesan merawat
1. Kulit kusam
2. Kulit berminyak
3. Jerawat
4. Jeragat
5. Parut jerawat
6. Hiperpigmentasi

Kelebihan MYLARA
SELAMAT
Mylara diformulasi oleh YANG PAKAR tanpa bahan kimia bahaya dan telah mendapat kelulusan KKM dan dijamin halal

PROVEN
Mempunyai lebih daripada 99 testimoni terkumpul

MUDAH DIGUNAKAN
Hanya menggunakan 4 item asas penjagaan wajah. Tak sampai 5 minit dah boleh look amazing

KULIT WAJAH SEMAKIN SIHAT 
Kulit sentiasa terawat dan Mylara meminimumkan pertumbuhan jerawat/jeragat/parut.

TIADA KESAN SAMPINGAN
Menggunakan 98% bahan organic dan mempunyai 0.01% risiko menyebabkan alahan atau kesan sampingan di wajah
.
Macam best jugak skincare ni kan. 
.
Dah join ke belum?jom la kita join sesama. =)

2 comments:

  1. tq joint GA Sha..
    semak penyertaan di sini
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/09/mylara-skincare-giveaway-by-kasihkuamani.html
    done follow..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page