8 September 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!


Hai selamat pagi.. Berpagi-pagian mencari rezeki yok..
.
Pepagi hari je dah tengok reading list nak blogwalking sekejap sebelum mulakan kerja. So ternampak ada bloger join Giveaway Bloger Sarawak. Saya pun dah lama tak join contest dan giveaway ni.. Bukan apa, jarang-jarang bernasib baik. sebab tu la malas nak join. Hehehe..

Tapi ini kali, hati terdetik nak join Giveaway dari Buku Pinky Sarawak. Jauh orang nya di sana nun.. Tengok bloger baru buat Giveaway, terpikir, kalau saya buat giveaway ada ke yang nak join? Nanti krikkrik je.. ;D
.
JOM JOIN GIVEAWAY BY BLOG BUKU PINKY!


Kalau terdetik jugak nak join dan memeriahkan lagi Giveaway ni, boleh la klik gambar ataupun tulisan berwarna pink purple kat atas tu. Nanti korang akan di bawak terus ke blog Buku Pinky.
.
SYARAT-SYARAT GIVEAWAY

Mudah je syaratnya.. Tak heavy pun ..
.
1.Beralamat di Malaysia.
2.Follow Blog saya Buku Pinky
3.Follow Google+
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry korang ke dalam ruang komen di entry Buku Pinky tu
.
Giveaway ni sebulan ye. Sempat la kumpul idea nak buat entry menarik kalau nak menang entry paling kreatif.
.
Saya dan entry kreatif? Hehe. Saya punya entry biasanya paling cepat nak buat sebab kejar masa. Haa.. gituuu... hehe.. Kalau ada rezeki dengan entry paling ringkas ni ada lah kan..
.
Okay.
.
Nak mengundur diri dulu. Good luck semua.. bye..~

5 comments:

  1. dari GA yang sama..good luck :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html?zx=4088b92bf3b320fc

    ReplyDelete
  2. Datang dari GA yang sama...Good luck..

    https://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yang sama :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg cantik ini. Jemputlah ke blog saya pula. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page