30 March 2016

Mascara Duoya Bulu Mata Ala CheTa

Assalamualaikum..

Suke mekap-mekap mata??

Suka? Suka? Suka???

Jom dapatkan Mascara Duoya. Dengan harga offer.

Apa yang buat saya jatuh cinta dengan Mascara Duoya ni?

1. Mascara + Fiber in 1 stick
2. Tidak bergumpal
3. Memberi kesan Double WOW kepada mata 
4. Semakin disapu, bulu mata jadi semakin panjang dan semakin melentik (disebabkan fiber)
4. Mudah utk dicuci (wudhu friendly)
5. Waterproof (NO PANDA EYES)
6. Terasa ringan pada mata
7. Mengandungi Vitamin B3 yg memberi manfaat pada mata
8. Kesan seperti memakai bulu mata palsu! Macam Che Ta je uolssss! πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ




-  Harga 1 pcs mascara now is only RM55, free COD and Postage dear
- Mascara ni bukan sekadar masara, ianya 2 in 1, mascara plus fiber in one stick ! Sebab tu la mascara ni memberi kesan Double WOW kepada pemakai!
-  Kalau u suka pakai Mascara, dgn sekali cuba, pasti u akan jatuh hati! Dah la senang nak pakai, senang cuci pula tu πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Nak try?? Boleh emel : mayzura@ymail.com

Boleh follow page: may vitamin @ beauty shop

Boleh follow instagram : @mayzurakhudori @mayzurakhudori

29 March 2016

Ujian Saringan Influenza

Assalamualaikum.

Hari ni tutup kedai kejap.

Semalam aku emergency leave. Bawak anak gi bt ujian saringan influenza.

Sebab?

Kat taska dia dah ada beberapa orang yang positif influenza A.

Ok. I is risau sebab Qaira ada selesema.

Tapi tanda lain macam muntah, demam panas, cirit birit, batuk takde..

Bawak pergi KPj Damansara.

Sejam tunggu result swab. 

Alhamdulillah..

Qaira punya resultn negetif.. Non reactive.

I is happy.. Balik KPJ singgah IKEA sekejap.

Hehe..

26 March 2016

Scrub bibir homemade OR LIPSCRUB

Assalamualaikum..

Pernah scrub bibir? Tak pernah?? 

Bibir pun perlukan penjagaan jugak. Bukan jaga muka je tapi bibir kering & kusam serta pucat.

Meh sini nak kenal kan dengan my homemade lipscrub. Murah dan berbaloi-baloi.

Kandungannya pulak tiada bahan kimia. So selamat utk uols girlsss! Eh boboiboi yang smoking bibir hitam tu pun boleh pakai tau. Ingat boboiboi tak payah jaga bibir ke??? Kena la. Baru bibir pinkiy macam hero cite korea tuh. :)

Okeh2. Sebelum jauh menyimpang.. Meh nak tunjuk lipscrub homemade kite.


Harganya hanya RM8 uolss. Lapan hengget je nak pulihkan masalah bibir kering, pucat, hitam & menggelupas.. Tak percaya????? 

Biasa la rakyat Malaysia ni kalo tak tengok kejayaan orang lain depan mata mesti tak mo pecaya dengan produk murah buatan orang Malaysia sendiri kan. Nak jugak dia gi beli produk obesi yang ratusan ringgit tu.. :) tipikal Malaysia. Eh ye ke word tipikal tuh? Haha. Belasah je uolss.

Meh nak share testimoni dari customer-customer yang baik hati share dengan kami kesan lepas pakai lipscrub homemade ni..


Tu la sikit testimoni yang boleh dikongsikan setakat ni. 

Berminat? Boleh emel kami untuk dapatkan set penjagaan bibir anda. Atau? Tinggalkan no fon & kami akan hubungi semula. Tq. ;)





20 March 2016

Jellytint Homemade, kering dan melembabkan bibir

Assalamualaikum...

Sekarang memang tengah sibuk mempromosikan produk homemade kami..

Yang terlaris kini Jellytint a.k.a liptint. 

Testimoni pun boleh tahan... Harga pun murah. Hanya RM10 je tidak masuk kos pos.

Jom tengok testimoni jellytint kami.

Comel kan warna bibir? Fresh!

Bibir memang look pinkish!

Alahai i syg u ols share dgn i gbr u ols. Sporting habis!


πŸ’„JellytintπŸ’„

Pengganti lipstick! LONG LASTING,SELAMAT,CANTIKKKKK...

colour jellytint kami langsung tiada bhn kimia..ekstrak aloe vera tau..walaupun effect wrna kering kat bibir,tp dlm diam aloe vera melembapkan kulit tauu..

RM10 je..exc pos..

Sape nak try tinggalkan fon no. Nanti i wasap. Atau emel je : mayzura@ymail.com

Lepas tu baru u ols boleh save no i once i contaxt u.. Oo.. Muaahh.. 



19 March 2016

Bibir Pinkish Dengan Lipcare Homemade

Assalamualaikum...

Hari ni nak maiiiii promote sikit.... Product homemade kami.. Murah-murah aje...

Yang penting boleh pakai ratus kali!

Kami share testimoni dulu ok. 😍

Nak bibir pinkish-pinky macam ni?? Meh kami ajar step by step penggunaan product homemade kami okeyh!

1) Scrub bibir dgn lipscrub kami. Hanya RM8 sahaja. 
2) oleskan lipbalm di bibir untuk bibir sentiasa lembab gitu.. Hanya RM14..πŸ’‹
3) sapu jellytint a.k.a liptint kami. Liptint hanya RM10.
*nak apply no.3 dlu then baru buat no.2 pun boleh.

Okey. Dah siap boleh g dating! Kejap je! Tapi kesannya long lasting. Makin lama pakai bibir akan jadi pinky. πŸ’„πŸ’‹

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page