30 June 2011

SEMANGAT SAMPAI

Semalam MC..demam...
Hari ni pun demam jugak..
Tapi,gigih je datang opis..

Hari ni datang opis je terus bukak blog..
Aku dah tau dah,blog ni memang tak best...
Nak jugak cek account kat Nuffnang...
lala..~

Bila bukak jek,eh ade RM0.25?
aik..dapat jugak ek...
hehehehe..~

Perasaan : rase nak update status tiap-tiap jam..
Tapi,keadaan tak mengizinkan..T_T

24 June 2011

Selamat Hari Lahir

Sekitar tarikh 23hb Jun 2011...

Birthday aku di celebrate oleh kawan-kawan office..hehe...Jangan perasan sangat ye Cik May...Sebenarnya ni sambut birthday staff department kitorang dari bulan Januari sampai bulan Jun...

Tapi yang merasa kehangatannye komfem la aku..sebab birthday aku 22hb jun.hehehe..

Acara potong-potong kek..makan dan berborak sampai pkul 230.Lepas tu sambung keje semula..

Pape pun,bos memang sporting.Ni rase sayang nak g cari keje tempat lain ni...aiyak...T_T

Menapak ke Ampang Park

Peh...citer ni citer lame sebenarnye...ari jumaat lepas...tapi macam tak sempat je nak menaip kat dalam ni..so,aku biarkan jer..tapi pagi ni macam terdetik je nak menaip kat blog yang selalu sepi ni...

Al-kisahnye....(taib..hehe..) mr.bos ada dinner dengan officemate nye..makanye,tak boleh menjemput aku...sejarah jugak la untuk aku yang tak penah naik bas selama 3 tahun bertapak kat KL ni..so,hari tu memang nak kene naik bas jugak la...menggelabah kejap di petang jumaat tu..berdebar-debar macam nak kuar g oversea hokey...padahal nak tunggu bas kat depan office je..kihkihkih...lepas lunch hour tu la baru sibuk carik geng...oh geng2 bas rapid..di mana kau...bile dah ada geng,aku dapat tau naik bas ni kene pakai kad BIT or touch n go je..OMG!!!
mane nak cari kad BIT ni..menggelabah lagi..kad touch n go dalam kete mr.bos i...banyaknye dugaanku ini..SOB3......berdukecite..T_T  (mase ni aku tak tau lagi kad dalam bas tu ade jual kad tuh..kurang hasam betol orang yang cakap pasal kad tu tapi tak nak cite kad tu dijual)

Mujur lah ada orang sudi menghulurkan bantuan.dapat kad BIT dah..yes!!

Tunggu bas,tak sampai-sampai..so,we ols bertiga menapak la sampai kat Ampang Park..boleh tahan jauh..perjalanan menapak dari Wisma Perkeso adalah dalam 20minit.phew......terbakar kalori berlebihan aku...hehehe....

Selamat sampai kat umah pukul 645pm..lega....
Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page